Bilskrot i Strömsund

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Strömsund - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Strömsund. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Strömsund finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Strömsund till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Strömsund att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Strömsund

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Strömsund.

ASSISTANCEKÅREN (Thomas Valmbäck)
Tullingsås 140 Lugnet
833 92 Strömsund


Strömsunds Bildemontering AB
0670 - 61 17 80Strömsunds Bildemontering AB
Ramselev. 50
833 93 STRÖMSUND

Annons:

Skrota bilen i Strömsund

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Strömsund. Genom att lämna in din bil till skrotning i Strömsund gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Strömsund

I Strömsund fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Strömsund.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du också läsa mer om Strömsund om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Strömsund.

I Strömsund fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Strömsund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Strömsund rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Jämtland.
Annons: