Bilskrot i Östersund

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Östersund - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Östersund. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Östersund finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Östersund till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Östersund att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Östersund

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Östersund.

Jämtlands Bildemontering AB
Trådv. 11
831 52 östersund


ASSISTANCEKÅREN (Akutbärgann)
Allég. 1
831 36 östersund


Falck Räddningskår
Arenav. 2
831 32 östersund


Sport & Motor i Östersund AB
Brosslarv. 21
831 72 östersund

Annons:

Skrota bilen i Östersund

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Östersund. Genom att lämna in din bil till skrotning i Östersund gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Östersund

I Östersund fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du också läsa mer om Östersund om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Östersund.

I Östersund fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Östersund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Östersund rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Jämtland.
Annons: