Bilskrot i Krokom

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Krokom - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Krokom. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Krokom finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Krokom till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Krokom att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Krokom

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Krokom.

Stefans Buss & Bilplåt
Snickeriv. 8
835 32 Krokom

Annons:

Skrota bilen i Krokom

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Krokom. Genom att lämna in din bil till skrotning i Krokom gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Krokom

I Krokom fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du också läsa mer om Krokom om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Krokom.

I Krokom fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Krokom. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Krokom rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Jämtland.
Annons: