Bilskrot i Järpen

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Järpen - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Järpen. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Järpen finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Järpen till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Järpen att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Järpen

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Järpen.

ASSISTANCEKÅREN (Årebärgarn)
Atlantv. 11
830 05 Järpen

Annons:

Skrota bilen i Järpen

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Järpen. Genom att lämna in din bil till skrotning i Järpen gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Järpen

I Järpen fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Järpen.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du också läsa mer om Järpen om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Järpen.

I Järpen fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Järpen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Järpen rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Jämtland.
Annons: