Bilskrot i Falkenberg

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Falkenberg - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Falkenberg. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Falkenberg finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Falkenberg till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Falkenberg att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Falkenberg

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Falkenberg.

Walters Bildelar i Falkenberg AB
Skogstorp 402
311 91 Falkenberg


Returbilen
Skogstorp 402
311 91 Falkenberg


AB Benjaminssons Skrotaffär
Melassvägen
311 32 FALKENBERG

Annons:

Skrota bilen i Falkenberg

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Falkenberg. Genom att lämna in din bil till skrotning i Falkenberg gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Falkenberg

I Falkenberg fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du också läsa mer om Falkenberg om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Falkenberg.

I Falkenberg fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Falkenberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Falkenberg rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Halland.
Annons: