Bilskrot i Visby

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Visby - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Visby. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Visby finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Visby till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Visby att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Visby

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Visby.

Skrotfrag Visby
Broväg 30
621 41 VISBY


Bro Bilskrot AB
Bro Ekes 200
621 73 Visby


ASSISTANCEKÅREN (Grönhagens Bärgning & Transport)
Dalhemsv. 2
621 22 Visby


Visby Återvinning AB
Slitev. 22
621 41 VISBY

Annons:

Skrota bilen i Visby

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Visby. Genom att lämna in din bil till skrotning i Visby gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Visby

I Visby fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Visby.

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Här kan du också läsa mer om Visby om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Visby.

I Visby fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Visby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Visby rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Gotland.
Annons: