Bilskrot i Bollnäs

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Bollnäs - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Bollnäs. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Bollnäs finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Bollnäs till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Bollnäs att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Bollnäs

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Bollnäs.

Häggs Bildemontering AB
Söräng Nybyggesv. 5091
821 93 Bollnäs


ASSISTANCEKÅREN (Lindbergs Bärgningstjänst AB)
Skidv. 9 A
821 30 BOLLNÄS


AB Bollnäs Bilåtervinning
Norrbo Hammarv. 4903 B
821 93 Bollnäs


Bollnäs Bilåtervinning
Norrbo Sörängsv. 4939
821 93 Bollnäs

Annons:

Skrota bilen i Bollnäs

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Bollnäs. Genom att lämna in din bil till skrotning i Bollnäs gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Bollnäs

I Bollnäs fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bollnäs om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Bollnäs.

I Bollnäs fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Bollnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Bollnäs rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Gävleborg.
Annons: