Bilskrot i Smedjebacken

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Smedjebacken - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Smedjebacken. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Smedjebacken finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Smedjebacken till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Smedjebacken att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Smedjebacken

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Smedjebacken.

Hammars Skrot AB
Box 4
777 21 Smedjebacken


Maskin & Järn Försäljning i Dalarna AB
0240 - 765 80



Ip. Lansskärning
Ålsjöbäcksv. 36
777 90 Smedjebacken


Skrotindustri
Ågatan 14
777 32 Smedjebacken

Annons:

Skrota bilen i Smedjebacken

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Smedjebacken. Genom att lämna in din bil till skrotning i Smedjebacken gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Smedjebacken.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du också läsa mer om Smedjebacken om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Smedjebacken.

I Smedjebacken fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Smedjebacken. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Smedjebacken rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Dalarna.
Annons: