Bilskrot i Ludvika

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Ludvika - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Ludvika. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Ludvika finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Ludvika till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 5 olika skrotar i Ludvika att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Ludvika

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Ludvika.

Demia AB
Bilvägen
771 42 LUDVIKA


Falck Räddningskår
Vasag.
771 30 Ludvika


ASSISTANCEKÅREN (Bärgning & Transporttjänst)
Halvarsv. 4
771 94 Ludvika


Motor-Ola Maskiner AB
Slaggfallsv. 2
771 94 Ludvika


Miljöinvest I Dalarna AB
Faluv. 187
771 92 Ludvika

Annons:

Skrota bilen i Ludvika

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Ludvika. Genom att lämna in din bil till skrotning i Ludvika gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Ludvika

I Ludvika fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Ludvika.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ludvika om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Ludvika.

I Ludvika fann vi sammanlagt 5 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Ludvika. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Ludvika rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Dalarna.
Annons: