Bilskrot i Falun

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Falun - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Falun. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Falun finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Falun till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Falun att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Falun

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Falun.

Bilskrotcentralen HB Falun
Skyfallsv. 9
791 77 FALUN


Falck Räddningskår
Kristinegatan
791 71 FALUN


Ansta Bildemont AB
Zettergrens v. 26
791 77 FALUN

Annons:

Skrota bilen i Falun

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Falun. Genom att lämna in din bil till skrotning i Falun gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Falun

I Falun fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du också läsa mer om Falun om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Falun.

I Falun fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Falun. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Falun rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Dalarna.
Annons: