Bilskrot i Borlänge

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Borlänge - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Borlänge. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Borlänge finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Borlänge till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 6 olika skrotar i Borlänge att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Borlänge

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Borlänge.

Amsbergs Bilaffär o. Bildemontering AB
Norr Amsberg 655
781 90 BORLÄNGE


Falck Räddningskår
Norr Amsberg 301
781 90 BORLÄNGE


ASSISTANCEKÅREN (Lundbärgarna)
Hugo Hedströms v. 22
781 72 BORLÄNGE


Nyléns Åkeri AB
Flintbrottsv. 24
781 69 BORLÄNGE


Lantz Järn & Metall AB
Mästarg. 5 C
781 71 Borlänge


S-E Auto Parts
Järpbo 59
781 93 Borlänge

Annons:

Skrota bilen i Borlänge

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Borlänge. Genom att lämna in din bil till skrotning i Borlänge gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Borlänge

I Borlänge fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du också läsa mer om Borlänge om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Borlänge.

I Borlänge fann vi sammanlagt 6 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Borlänge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Borlänge rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Dalarna.
Annons: