Bilskrot i Karlshamn

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Karlshamn - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Karlshamn. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Karlshamn finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Karlshamn till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Karlshamn att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Karlshamn

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Karlshamn.

Falck Räddningskår
S. Stillerydsv. 84
374 31 KARLSHAMN


Ekonomi-Skrot
Munkahusv. 10
374 31 KARLSHAMN

Annons:

Skrota bilen i Karlshamn

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Karlshamn. Genom att lämna in din bil till skrotning i Karlshamn gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du också läsa mer om Karlshamn om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Karlshamn.

I Karlshamn fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Karlshamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Karlshamn rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Blekinge.
Annons: